Tanfolyam
2 nap
R-med Performance LAB
3 Tanuló feliratkozott
(15 Elérhető)
ÁrIngyenes
MegveszemBook Now

Elérhető időpontok, jelentkezés

[ecs-list-events limit=’5′ contentorder=’thumbnail, title, date’ cat=’FTSE’ order=’ASC’]

Csúcsteljesítmény a sérülések minimalizálásával! Sportolni egy életen át anélkül, hogy mozgásszervi okok tegyék lehetetlenné a fizikai aktivitást, akár már fiatalon is!

A képzés alatt megtanulhatod:

  • a funkcionális tesztelés formáit
  • a gyakorlatok nehézségi szintjének egymásra épülését
  • a funkcionális tréning eszközeinek megfelelő alkalmazását
  • idegrendszer-izomerő összefüggés tudományos magyarázatát

Kiknek ajánljuk?

A tanfolyamot személyi edzőknek, sportolókkal foglalkozó edzőknek, erőnléti edzőknek ajánljuk. Aki szeretne maga is a legképzettebb prevenciós gondolkodású edzők közé tartozni, az jöjjön és tanuljon ezen a tanfolyamon!
Erőnléti edzőknek
Fitness edzőknek
Személyi edzőknek

Mit nyújt a képzés?

Az edzőknek összeállított gyakorlat centrikus képzésen nemzetközi ismeretekre támaszkodva újszerű szemléletben mutatjuk be a funkcionális tréninget. A képzés során tanítjuk a funkcionális tesztelés formáit, amely nélkül nem lehet hatékony, egyénre adaptált edzést végezni. Megtanítjuk a nehézségi szintek szerint egymásra épülő gyakorlatokat, és a funkcionális tréning eszközeinek megfelelő alkalmazását.
A képzésben hangsúlyt helyezünk az idegrendszer-izomerő összefüggés tudományos magyarázatára és funkcionális fejlesztés hatékonyságának megismertetésére. Kiemelt szerepet kap az ízületi stabilizáció, a törzsstabilizáció és a globális stabilizáció jelentőségének megértése és a dinamikus sportmozgásokba történő gyakorlati beillesztése.
A gyakorlat centrikus képzés lényeges eleme, hogy az edzők megtanuljanak egy „másik szemüvegen keresztül” nézni, meglátni azokat a funkcionális hibákat, diszbalanszokat, amelyek a sérülésekhez, gerincpanaszokhoz, izom-ízületi fájdalmakhoz vezetnek.

A sportolókkal foglalkozó képzett edzők legfontosabb feladata már túlmutat az egyszerű teljesítménynövelésen és megköveteli a sérülés megelőzés lehetőségeinek ismeretét! Az ilyen tudású és szemléletű edzők részesei lehetnek a sérülésből sportba visszatérők gyors és hatékony felkészítésének. A funkcionális tréning tanfolyam mindezekben magas szinten fejleszti az elméleti és gyakorlati tudásod!

A Funkcionális tréning a személyi edzésben és élsportban tanfolyam azoknak az edzőknek ajánlott, akik képesek befogadni a magasabb szakmai szintű prevenciós szemléletet anélkül,

hogy kompetencia határaikat túllépnék! Külföldi példákon keresztül megbizonyosodtunk arról, hogy csak egységes szakmai szemlélet mellett lehet sikereket elérni akár a sérülések prevenciójában, akár a sérülést követő sportba történő visszatérésben.

Külföldön rengeteg pozitív példa van arra vonatkozóan, hogyan dolgozik egymás mellett edző és a rehabilitációt vezető gyógytornász ugyanannál a sérültnél! Mindez úgy valósulhat meg, hogy „egy nyelvet” beszél edző és gyógytornász és mindenki tudja mikor mi a dolga! Ez a szemlélet tükröződik az egy hétvégés edzőknek ajánlott tanfolyamon magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel. A képzés az edzők prevenciós tevékenységén túl hangsúlyt helyez a sportba történő visszatérés specialitásaira, és ismerteti a különböző betegségek mellett végezhető funkcionális gyakorlatokat is.

Diploma

A sikeres vizsgát tett hallgatók az R-med Akadémia és az MGYFT által kiadott oklevelet kapják online.

Képzési füzet

A tanfolyam anyagát tartalmazó jegyzetfüzet.

Gyakorlatgyűjtemény

Funkcionális gyakorlatok gyűjteménye progressziókkal.

Viszonteladói kedvezmény

A tanfolyam elvégzése után, a sportszakmai végzettséget igazoló regisztrációs eljárást követően, viszonteladói státuszt biztosítunk hallgatóinknak az R-med Webáruházában, amely termékeink nagy részére akár 20% kedvezményt biztosít.

Céges oktatói csomag

Ajánljuk fitnesz termeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre). Kérd egyedi ajánlatunkat >>

Vélemények a tanfolyamról

Köszönöm a lehetőséget! Remélem lesz folytatása is a képzésnek. A gyakorlatokra lehetne még + egy napot szánni.

Zoltán

A tanfolyam ára

74.990 HUF

Elérhető időpontok, jelentkezés