Tanfolyam
5 napos
R-med Performance LAB
15 Tanuló feliratkozott
(3 Elérhető)
ÁrIngyenes
MegveszemBook Now

Elérhető időpontok, jelentkezés

Nincsenek események

Olyan megújult szemléletet szeretnénk átadni a funkcionális tréning fizioterápiás alkalmazásában, amely megfelel a mai nemzetközi elvárásoknak, a lényeges funkcionális elváltozásokra fókuszál, biztos és eredményt adó megoldási lehetőségekre világít rá és mellőzi az igazoltan eredménytelen eljárásokat.

A képzés alatt megtanulhatod:

  • A kinematikus láncok funkcionális vizsgálatát
  • A vizsgálati eredmény értékelését, sportági specialitásokkal
  • A funkcionális gyakorlatok progressziójának pontosabb és érthetőbb átadását
  • Felnőtt? Gyermek? Senior? Megoldási algoritmusokat életkorok szerint
  • Betegségekhez adaptált szituációs gyakorlati lehetőségeket
  • Az eszközök megfelelő alkalmazását

17 kreditpontot érő akkreditált képzés (NYTSZ: SZTK-A-47197/2018)
Figyelem! A képzés 5 napos, melyet egymás követő két hétvégén tartunk.
Első hétvégén: péntek-szombat-vasárnap, második hétvégén: szombat-vasárnap.

2009 óta 20 akkreditált tanfolyam…. 300 tanfolyami résztvevő…. Több,mint öt év tapasztalat a klinikumban, a tanfolyamokon és tanulmányok a világ szakmai élvonalában. Saját magunkkal szemben fejlődést követelünk meg és a rengeteg tapasztalati és szakmai információ megadta a lehetőségét a megújulásnak. MEGÚJULT TEMATIKÁVAL
Bár mottónk a régi, megújult tartalommal töltjük fel: lényegre fókuszálva, hatásos megoldások, nemzetközi tudományos alapokon. Gyere el, és legyél részese a legújabb nemzetközi információknak!

Kiknek ajánljuk?

A Funkcionális Tréning a terápiában és sportrehabilitációban tanfolyam már végzett, és legalább 2 éves szakmai gyakorlattal rendelkező gyógytornászoknak szól.
Gyógytornászoknak

Mit nyújt a képzés?


tematika


A képzés a törzs stabilizációjára és a törzsizmok erősítésére fókuszál, de részletesen foglalkozik a térd, a csípő és a váll rehabilitációjával is. Fontosnak tartjuk a funkcionális gyakorlatokhoz kapcsolódó differenciál diagnosztika elsajátítását, és az izom diszbalanszok felismerését. A tanfolyam nem nélkülözheti a modern terhelés élettani ismeretek bemutatását és alkalmazását a funkcionális tréning során.

Diploma

A sikeres vizsgát tett hallgatók az R-med Akadémia és az MGYFT által kiadott oklevelet kapják online.

Képzési füzet

A tanfolyam anyagát tartalmazó jegyzetfüzet.

Gyakorlatgyűjtemény

Funkcionális gyakorlatok gyűjteménye progressziókkal.

MGYFT kedvezmény

Azoknak a gyógytornászoknak, akik tagjai a Magyar Gyógytornászok és Fizioterapeuták Társaságának 5% kedvezményt adunk a képzés díjából

Viszonteladói kedvezmény

A tanfolyam elvégzése után, a sportszakmai végzettséget igazoló regisztrációs eljárást követően, viszonteladói státuszt biztosítunk hallgatóinknak az R-med Webáruházában, amely termékeink nagy részére akár 20% kedvezményt biztosít.

Céges oktatói csomag

Ajánljuk fitnesz termeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre). Kérd egyedi ajánlatunkat >>

Még több infó a tanfolyamról

Több szempontból is hiánypótló a magyar posztgraduális továbbképzések között. Egyfelől nagy hangsúlyt helyezünk a differenciál diagnosztikára és a sérülések mögött rejlő funkcionális hiányosságokat feltáró tesztelések elsajátítására. Ezzel nem csak az újrasérülés veszélyét minimalizálhatjuk, hanem követni tudjuk a funkcionális felkészítés sikerét és „kézzelfoghatóvá” válik a sportba történő visszatérés is. A sérültek sportba történő biztonságos visszatérésének időzítése talán az egyik legnehezebb feladat és döntés. Másfelől az eszközök kiválasztása és pontos alkalmazása nehézségi szintek szerint kerül bemutatásra. Ez a progresszivitás adaptálva van a sérülések evidencia alapú szakmai leirataihoz. A tanfolyamon résztvevő gyógytornászok megtanulják a kinematikus láncolatokban történő gondolkodást és a beteg hibás funkcionális válaszainak értékelését. Összességében a két hétvégén át tartó tanfolyam átfogó képet ad a sportrehabilitáció gyógytornászokra vonatkozó elméleti és gyakorlati felkészüléséhez.

Vélemények a tanfolyamról

A legjobb döntés volt erre a tanfolyamra jelentkezni. Többet kaptam, mint amire számítottam. Köszönöm

Dóra

Nagyon színvonalas volt a képzés, többet kaptam, mint amit vártam. Az elvégzése óta alkalmazom is az ott tanultakat. Bízom benne, hogy sok kollégához eljut ez a tudás. További sok sikert kívánok!

Katalin

A tanfolyam ára

234.000 HUF

  • MGYFT tagoknak 222.900 HUF
  • EARLY BIRD 15% kedvezmény
  • Írd be a FTEB2023 kupon kódot a jelentkezési űrlapon 2023-08-15 éjfélig kedvezményedért.

Elérhető időpontok, jelentkezés

Nincsenek események