Online tanfolyam
máj 20, 2021 - máj 20, 2021
Ár69 900 HUF
MegveszemBook Now

Elérhető időpontok, jelentkezés

Szerezd meg 20% kedvezménnyel  TRX Suspension Trainer PRO4 eszközödet most jelentkezéseddel. Ehhez nem kell mást tenned, mint a jelentkezés után kérni a kedvezményes eszközvásárlást is.

Nincsenek következő események.
A TRX Suspension Training® egy sokoldalú, hordozható fitnesz megoldás, amivel az ügyfeleidet bármilyen körülmények között képezheted. Ez a 7 órás online tanfolyam megmutatja, hogyan kell helyesen beállítani és használni a TRX Suspension Trainer-t, hogyan kell megfelelően elvégezni a különböző felfüggesztéses edzésgyakorlatokat, beállítani az összes gyakorlat ellenállását és stabilitását, a progressziót és a regressziót az összes fitnesz szinthez, valamint a gyakori hibák javítását.
KÉNYELMES

Nem kell utaznod, szállást foglalnod. A TRX Suspension Training Course: Online ÉLŐ kiadás az élő tanfolyam személyre szabott előnyeit kínálja, de az otthonod kényelmében.

HORDOZHATÓ

A TRX Suspension Trainer az edzések tökéletes eszköze, hordozható, könnyű és könnyen felállítható szinte bárhol, dinamikus, teljes testedzést biztosít a klienseid számára bármilyen fittségi szinthez és célhoz.

TANÚSÍTOTT

TRX tanfolyamot végzettként meghívást kapsz a TRX CORE oktatói hálózatba, egy olyan egyedi tagsági platformra, amely hozzáférést biztosít világszínvonalú edzésekhez és tartalomhoz, üzleti és marketing eszközökhöz.

Vélemények a tanfolyamról

KIváló oktatók, kiváló minőségü képzést nyújtottak, tökéletes környezetben, és persze a hangulat is remek volt.

Norbert

Remekül felépített és igen tartalmas kurzus volt.

Edit

Rendkívül jó hangulat, szakmailag és emberileg kifogástalan oktatókkal. Köszönöm szépen! :-))

István

Mit nyújt a képzés?

A TRX Suspension Training Course: Online ÉLŐ kiadás az alábbiakat tartalmazza:

Tanfolyam

7 órás, a magyarországi TRX vezető oktató által megtartott online élő képzés.

Képzési füzet

Magyar nyelvű digitális tankönyv, amit még a tanfolyam előtt letölthetsz a TRX nemzetközi oldaláról.

Diploma

A Fitness Anywhere által kiadott nemzetközi oklevél.

Continuing Education Credits (CEC)

6-7 órás továbbképzési kredit.

TRX CORE tagság

30 napos próba-tagság a TRX CORE digitális platformján, amit azért alakítottunk ki, hogy a karriered a következő szintre lépjen.

A tanfolyam ára

69.900 HUF

Elérhető időpontok, jelentkezés

Szerezd meg 20% kedvezménnyel  TRX Suspension Trainer PRO4 eszközödet most jelentkezéseddel. Ehhez nem kell mást tenned, mint a jelentkezés után kérni a kedvezményes eszközvásárlást is.

Nincsenek következő események.

Részletes információk

Ez a 7 órás tanfolyam megmutatja, hogyan kell helyesen végrehajtani a különböző felfüggesztéses edzésgyakorlatokat, beállítani az összes gyakorlat ellenállását és stabilitását, jelezni és kijavítani a gyakori hibákat, valamint helyesen beállítani és használni a TRX Suspension trainert.

Mielőtt belevágnál: Gyakran ismételt kérdések

A TRX tanfolyamot végzettek meghívást kapnak, hogy csatlakozzanak a hasonló gondolkodású fitnesz szakemberek exkluzív közösségi hálózatához, és hozzáférjenek világszínvonalú edzésekhez és tartalmakhoz, üzleti és marketing eszközökhöz, digitális CEC-ekhez, kiegészítő jövedelem lehetőségekhez és egyebekhez.

EZT TARTALMAZZA A TANFOLYAM (Sikeres elvégzéskor):
 • Digitális tanfolyami segédlet
 • 7 órás élő online oktatás, a mao-i vezető oktatóval
 • Vizsga (80%-os eredmény szükséges)
 • Bizonyítvány a teljesítésről (részvétel, és sikeres vizsga szükséges)
 • 6-7 óra továbbképzési kredit (CEC)
 • Jövőbeni lehetőség a TRX CORE taggá váláshoz, amely magában foglalja a prémium tartalmat, világszínvonalú funkcionális edzéseket, üzleti eszközöket, a digitális továbbképzési krediteket és egyebeket.
MIT VÁRHATSZ?:

A TRX tanfolyam befejeztével képes leszel:

 • A TRX Suspension Trainer megfelelő beállítására és használatára bármilyen körülmények között (otthon, szabadban vagy az edzőteremben)
 • Alkalmazni a TRX mozgásalapú edzésrendszer alapelveit
 • Különféle felfüggesztéses edzéseket tartani
 • Progressziókat és regressziókat alkalmazni az összes fittségi szinthez
 • Beállítani az ellenállást és a stabilitást minden gyakorlatnál
 • Észrevenni és kijavítani a gyakori hibákat

MEGJEGYZÉS: A résztvevőknek szüksége lesz egy TRX Suspension Trainerre valamint egy elektronikus eszközre (lehetőleg számítógép vagy tablet).

Tananyagok: Minden résztvevő elérhetőséget kap a digitális tananyagokhoz (Tanfolyam segédlet, Online tanfolyam hozzáférési információk, vizsga és bizonyítvány).

Előfeltételek: A TRX STC elvégzésénak nincsenek előfeltételei. A továbbképzési krediteket (CEC) csak minősített fitnesz szakemberek használhatják.

*A TRX STC diplomát szerzők a következő szervezetek kreditjeit kapják: NASM 0.7, ACE 0.6, AFAA 7.0, Can Fit Pro 4.0, PTA Global 7.0, CIMSPA 3.5.

TANFOLYAM MEGJEGYZÉSEK:

A tanfolyam regisztrációs díjai vissza nem téríthetők; ha a TRX-nek bármilyen okból le kell mondania a tanfolyamot, a regisztrálók teljes visszatérítést vagy jóváírást kapnak egy másik tanfolyamra.

Az egyik tanfolyamról a másikra történő regisztráció megváltoztatására vonatkozó kérelmeket az R-med Kft-nek kell eljuttatni e-mailben a tanfolyamok@rmda.hu e-mail címre, legalább 14 nappal tanfolyam időpontja előtt. A megadott időkereteknél rövidebb ideig benyújtott kérelmek esetén 20% átütemezési díjat kell fizetni. A regisztrálók átruházhatják tanfolyamuk regisztrációját másra, 15.000 Ft díj ellenében.

Minden regisztrálónak sikeresen teljesítenie kell a tanfolyamot, hogy megkapja a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet és a továbbképzési krediteket.

* Azok a regisztrálók, akik a tanfolyamon 160 percet vagy annál hosszabb időt mulasztanak, nem lesznek jogosultak a tanfolyam elvégzésére és a továbbképzésre vonatkozó kreditek megszerzésére. Részleges vagy teljes visszatérítést vagy jóváírást nem kapnak.

* A TRX CORE oktató platform 2021 tavaszáig nem lesz elérhető próbaverzióval. A termék hivatalos bevezetését követően, a TRX Suspension Course minden végzett hallgatója hozzáférést kap egy 30 napos próbaverzióhoz, és e-mailben kapnak értesítést erről.