Oldal kiválasztása

TRX Yoga Foundation Course

95.000 HUF

1 napos (8 órás) képzés

JELENTKEZÉS

Nincs elérhető időpont

KÉPZÉSVEZETŐ

TEDD HATÉKONYABBÁ AZ EDZÉSEID TRX JÓGÁVAL Fitnesz alapú jóga-felfogásunk egyesíti a Suspension Training® tudományát a légzés, a mozdulatok és a rugalmasság dinamikus egyensúlyának csodálatos integrációjával, amely a Power Yoga gyakorlataiból fakad. Ez a tökéletes módja annak, hogy kitágítsd képességeid határait, és felszínre hozd a belső erőd.

A TRX YOGA a vinyasa jóga egy olyan stílusa, amely a TRX Suspension Trainer-t használja segítő kézként, hogy biztonságban érezd magad egy mélyebb nyújtás felfedezésében, új pózok kipróbálásában és gyakorlásában.

Ez a tanfolyam megmutatja, miért fontosak a hevederek a jógagyakorlatodban, miközben mindent megtanulsz, amit a TRX Suspension Trainer segítségével egy jógapóz felépítéséhez tudni kell.

AMIT A KÉPZÉS NYÚJT:

  • Digitális tanfolyami jegyzet
  • 8 órás élő oktatás egy magasan képzett TRX oktató által vezetve
  • INGYENES 30 napos próbaidőszak a TRX CORE-hoz, beleértve a prémium tartalmakat, világszínvonalú funkcionális edzéseket, üzleti eszközöket, digitális CEC-ket és még sok mást

KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK:

  • Minden résztvevő kap egy linket, amellyel hozzáférhet a digitális tananyagokhoz (tanfolyami jegyzet, teljesítési tanúsítvány és CEC-ek/CEU-k).
  • A TRX Yoga Foundation Course képzésen való részvételnek nincs szakmai előfeltétele.

MEGJEGYZÉSEK A TANFOLYAMHOZ:

Minden regisztrálónak sikeresen el kell végeznie a tanfolyamot, hogy megkapja a tanfolyam elvégzéséről szóló tanúsítványt és a továbbképzési krediteket.

TOVÁBBKÉPZÉSI KREDIT (CEC-ek) ÉS TANFOLYAM-MINŐSÍTÉS

A TRX Yoga Foundation Course elvégzése után TRX képesítéssel rendelkező tréner leszel. Megkapod a CEC-k beváltáshoz szükséges TRX minősítésed elektronikus változatát. A TRX YFC-t végzettek CEC pontszámai: Ace (0.7), AFAA (7.0), Canfitpro (3.0), CIMSPA (4.5), NASM (0.7), Yoga Alliance Credit Eligible

KEDVEZMÉNYEK

Early Bird kedvezmény: ***

A tanfolyamon résztvevők a tanfolyam után akciós áron vásárolhatnak meg egyes TRX termékeket.

JELENTKEZÉS

Nincs elérhető időpont