tanfolyamok@rmda.hu

TRX STC Online élő kiadás | Gyakran Ismételt Kérdések

Szükségem lesz a tanfolyamon TRX hevederre?

Az oktatás teljes kihasználása érdekében az online élő képzés során erősen ajánlott TRX Suspension Trainert használni. Az oktató végig használni fogja az eszközt, így vezetve végig téged a tananyagon. Az eszköz hiánya azonban nem kizáró ok a tanfolyam elvégzéséhez. Részt vehetsz a tanfolyamon, jegyzeteket készíthetsz, és amikor lehetőséged nyílik arra, hogy újra kézbe vegyél egy TRX Suspension Trainert, alkalmazhatod a tanultakat.

Megsérültem/lebetegedtem és a gyakorlatokat nem tudom teljesíteni, így is részt vehetek?

A gyakorlatcentrikus képzés legjobban aktív részvétellel sajáthítható el, azonban a sérülés nem kizáró ok. Javasoljuk, hogy „vegyél részt” a tanfolyamon, vegyél részt ott, ahol tudsz, jegyzetelj és alkalmazd a tanultakat, amikor újra használhatod a suspension trainered.

A tanfolyamon nincs gyakorlati értékelés.

Nem TRX hevederem van, azzal is részt vehetek a tanfolyamon?

Ez a tanfolyam a TRX® Suspension Trainer™-re és annak funkcióira lett kialakítva. A TRX csapata nem tud foglalkozni a piacon lévő egyéb felfüggesztéses edzőrendszerek működésével. Felhívjuk a figyelmed, hogy az R-med nem felelős semmilyen olyan sérülésért vagy problémáért, ami egy nem eredeti TRX Suspension Trainer használatából ered.

Az eredeti TRX Suspension Trainer-t a www.r-med.com oldalon találod.

Ketten vennénk részt egy helyiségből a tanfolyamon, ez lehetséges?

Igen! Mindazonáltal mindkettőtöknek kötelező a regisztráció a kurzusra, és mindketten azzal az e-mail fiókkal lesztek bejelentkezve a Zoom alkalmazásba, amivel regisztráltatok a TRX tanfolyamra. De használhattok egy suspension trainert, és felváltva dolgozhattok tanuló partnereként.

Rendeltem egy TRX-et, de nem érkezik meg a tanfolyamig, mit tehetek?

Az oktatás teljes kihasználása érdekében az online élő képzés során erősen ajánlott TRX Suspension Trainert használni. Az oktató végig használni fogja az eszközt, így vezetve végig téged a tananyagon. Az eszköz hiánya azonban nem kizáró ok a tanfolyam elvégzéséhez. Részt vehetsz a tanfolyamon, jegyzeteket készíthetsz, és amikor lehetőséged nyílik arra, hogy újra kézbe vegyél egy TRX Suspension Trainert, alkalmazhatod a tanultakat.

Ha egy későbbi időpontra szeretnéd ütemezni a regisztrációd, kérjük, írj nekünk egy e-mailt a tanfolyamok@rmda.hu címre.

Szükségem lesz Zoom fiókra, kamerára, mikrofonra?

Nincs szükség zoom fiókra, az elérést mi biztosítjuk a jelentkezők számára.
Szükséged lesz viszont egy számítógépre, vagy táblagépre és stabil internet elérésre. Webkamera és mikrofon is javasolt, de nem feltétele a részvételnek.

Hogyan érem el a képzés anyagait?

Sikeres regisztráció után, a képzést megelőző napokban fogsz kapni egy információs e-mailt, amely leírja a TRX portál-fiókba belépéshez, a tananyagok eléréséhez szükséges teendőket. Kérjük, ellenőrizd a spam mappád, ha a levél a tanfolyam napja előtti napig sem érkezne meg.

Ha nem kaptál megerősítő e-mailt, kérjük, küldd el nekünk a teljes neved, a regisztrációkor megadott e-mail címed a tanfolyamok@rmda.hu címre.

Próbáltam belépni a TRX Portalra, de azt mondja 'User does not exist', mit tegyek?

A jobb oldalon található REGISTER gombra kattintva regisztrálnod kell egy új fiókot. Fiókod nem jön létre automatikusan, amikor a tanfolyamot weboldalunkról megvásároltad.

Próbáltam belépni a TRX Portalra, de azt mondja 'Invalid user ID and/or password', mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizd, hogy ugyanazzal az e-mail címmel próbálsz-e belépni, amellyel a tanfolyamot vásároltad. Győződj meg róla, hogy a Caps Lock billentyű ki van e kapcsolva. Kattints a „Forgot your password?” linkre a jelszó visszaállításához, ha szükséges.

Próbáltam belépni a TRX Portalra, de azt mondja 'You need to verify your email', hogy tehetem meg ezt?

Kérjük, ellenőrizd a beérkező leveleket és a spam/promóciók mappákat az e-mail cím és a link segítségével. Ha nem kaptad meg a levelet, kérjük, írj nekünk a következő címre: tanfolyamok@rmda.hu

Miután ellenőrizted, nyiss meg egy új képernyőt a bejelentkezéshez és a fiókhoz való hozzáféréshez.

Hogyan követitek a részvételemet?

Nyomon követjük a részvételedet a Zoom-ba való bejelentkezésed és a webinárium alatt töltött percek száma alapján.

Van vizsga?

Igen. Van egy 50 kérdésből álló, feleletválasztós vizsga, amely 80%-os sikeres teljesítési arányt követel, 3 megengedett ismétléssel. Ehhez 48 órával a tanfolyam után juthatsz hozzá, amiről e-mailben értesítünk.

A vizsga időre megy?

Nem. A vizsga nincs időzítve, és 1 hétig hozzáférhetsz a teszthez.

Sikeres vizsgát tettem, hogyan kapom meg az oklevelem?

Az okleveled a TRX portalon éred majd el, a tanfolyam után 2-3 héten belül levelet kapsz majd a TRX központból az okleveled eléréséről.

Tudom módosítani utólag a nevem az oklevélen vagy a fiókomon?

Jelentkezz be TRX portál fiókodba, és kattintson a jobb felső ikonra, majd válaszd a „My Account” lehetőséget, ahol módosítani tudod adataid. A változások érvénybe lépéséhez, jelentkezz ki, majd újra be a fiókba.

Kapok majd rögzített felvételt a tanfolyamról?

Nem. Az online élő tanfolyamról nem készül felvétel, de a tanfolyam után a TRX-fiókodban rendelkezésre állnak majd segédanyagok.

Járnak kreditek (CEC) a tanfolyam elvégzésével?

A CEC-t azok kapják, akik részt vettek az élő tanfolyamon, és letettékaz online vizsgát.

Az STC diplomások kreditet kapnak a következő szervezetektől: NASM 0.7, ACE / ACSM 0.6, AFAA 7.0, Can Fit Pro 4.0, PTA Global 7.0, CIMSPA 3.5