Oldal kiválasztása

TRX ESSENTIALS OF RIP TRAINING

£36.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Ez a kurzus a TRX Rip Training alapvető mozgásának és alapvető technikáinak bemutatására szolgál. Fedezd fel, hogyan használhatod a TRX Rip Trainer-t a rotáció, a törzserő és az atlétikus koordináció fejlesztésére, valamint a sebesség, az erő és az állóképesség javítására.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, kurzus kézikönyv és interaktív elemek, előadó: Marc Coronel – Senior Master Instructor
  • CEC/CEU/CPD kreditek – ACE (0,2), NASM (0,1), AFAA (2,0), canfitpro (1,0)
  • INGYENES 30 napos próbaidőszak a TRX CORE-hoz, beleértve a prémium tartalmakat, világszínvonalú funkcionális edzéseket, üzleti eszközöket, digitális CEC-ket és még sok mást

MIT VÁRHATSZ:

Ez az interaktív kurzus úgy lett megtervezve, hogy gyakorlati ismeretet szerezz a TRX Rip Trainer eszköz funkcionalitásáról a vele végezhető gyakorlatok helyes végrehajtásáról, mindezek mellé hasznos gyakorlatgyűjteményt is adva.

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazni tudd e kurzus anyagait, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed, TRX Rip Trainer-ed és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

TANÚSÍTVÁNY:

Az online kurzus teljesítésekor a résztvevők részére kiállított teljesítési tanúsítványt és CEC/CEU krediteket kapsz.

MEGJEGYZÉSEK A KÉPZÉSHEZ:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.