Oldal kiválasztása

TRX FOR THE FEMALE ATHLETE

£35.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Ez a fontos digitális tanfolyam kritikus fiziológiai szempontokkal foglalkozik, betekintést nyújt és stratégiákat kínál a női sportolók edzésének optimalizálásához. Csatlakozz Shana Verstegenhez, a szakterület vezetőjéhez, aki megosztja a női teljesítményre vonatkozó kulcsfontosságú meglátásait és stratégiáit, mélyrehatóan belemerül a menstruációs ciklus témáiba, az edzések optimalizálásának módjába, valamint a fiziológiai különbségek, a csontsűrűség, esetleges térdproblémák témáiba, és a női sportolók hármas kockázatának elemzésébe.

TEMATIKA:

  • A menstruációs ciklus és az edzés kapcsolata
  • Női atléta hármas szindrómája
  • Térd problémák és a sport
  • Motiváció

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, olvasóanyagok, interaktív elemek
  • 1-2 óra digitális oktatás, amelyet Shana Verstegen tanít
    CEC/CEU/CPD kreditek – ACE (0,1), NASM (0,1), AFAA (1,0)

ESZKÖZÖK:

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazd e kurzus készségeit, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési bizonyítvány és CEC/CEU kreditek.

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.