Oldal kiválasztása

TRX ESSENTIALS OF BATTLE ROPE TRAINING

£36.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

A rope (rázóköteles) tréning egyesíti az erő-, a törzserő edzést, a kondicionálást és a vállak mobilizációját egy magas intenzitású edzésben. Ismerd meg a köteles edzés alapelveit és mozgásait, és hogyan vezesd be ezt az eszközt a fitnesz rutinodba.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, kurzus kézikönyv és interaktív elemek,
  • 1-2 óra digitális oktatás, amelyet Marc Coronel tanít
  • CEC/CEU/CPD kreditek – ACE (0,2), NASM (0,2), AFAA (2,0), canfitpro (1,0)

MIT VÁRHATSZ:

Ez az interaktív kurzus úgy lett megtervezve, hogy gyakorlati ismeretet szerezz a TRX battle rope eszköz funkcionalitásáról a vele végezhető gyakorlatok helyes végrehajtásáról, mindezek mellé hasznos gyakorlatgyűjteményt is adva.

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazni tudd e kurzus anyagait, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed, edzőköteled (rope-od) és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési tanúsítvány és CEC/CEU kreditek

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.