Oldal kiválasztása

TRX ESSENTIALS OF KETTLEBELL TRAINING

£36.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Fedezd fel az alapvető kettlebell technikákat, és tanuld meg, hogyan hozz létre, és irányíts magas szintű izommunkát az egész testben ezzel a célzott workshoppal. A mozdulatok helyességére és a progressziók kulcselemeire összpontosítva emeld a kettlebell edzésedet új szintre, tökéletesítve a Carry, Goblet, Single Arm, Rack Squat, Overhead Press és Swing gyakorlatok technikáját.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, tanfolyami kézikönyv és interaktív elemek
  • 2 óra digitális oktatás, amelyet Zack Van Wagoner tanít
  • CEC-k/CEU-k/CPD-k – ACE (0,2), NASM (0,1), AFAA (1,0), canfitpro (1,0)
  • A TRX CORE INGYENES 30 napos próbaverziója, beleértve a prémium tartalmat, világszínvonalú funkcionális training edzéseket, üzleti eszközöket, digitális CEC-ket és még sok mást

MIT VÁRHATSZ:

Ez az interaktív kurzus úgy lett megtervezve, hogy gyakorlati ismeretet szerezz a kettlebell eszköz használatáról, a TRX jóváhagyott mozgásrendszeréről, a  gyakorlatok helyes végrehajtásáról, mindezek mellé hasznos gyakorlatgyűjteményt is adva.

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési bizonyítvány és CEC/CEU kreditek.

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.