Oldal kiválasztása

TRX ESSENTIALS OF MEDICINE BALL TRAINING

£36.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Maximalizálja Slam Ball és Medicine Ball edzéseid ezzel az átfogó, több síkból álló workshoppal. Tanuld meg a legnépszerűbb és leghatékonyabb súlylabdás gyakorlatokat, és fedezd fel, hogyan integrálhatod őket az edzésedbe mind a kardió állóképességi AMRAP, mind az erőállóképességi EMOM stílusú edzések során.

Maximalizálja Slam Ball és Medicine Ball edzéseid ezzel az átfogó, több síkból álló workshoppal. Tanuld meg a legnépszerűbb és leghatékonyabb súlylabdás gyakorlatokat, és fedezd fel, hogyan integrálhatod őket az edzésedbe mind a kardi állókélpességi AMRAP, mind az erőállóképességi EMOM stílusú edzések során.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, kurzus kézikönyv és interaktív elemek
  • – 1-2 óra digitális oktatás, amelyet Jason Coulie tanít

MIT VÁRHATSZ:

Ez az interaktív kurzus úgy lett megtervezve, hogy gyakorlati ismeretet szerezz a TRX Slam ballok és medicinlabdák funkcionalitásáról a velük végezhető gyakorlatok helyes végrehajtásáról, mindezek mellé hasznos gyakorlatgyűjteményt is adva.

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazni tudd e kurzus anyagait, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed, különféle slam-ballod és/vagy medicinlabdád és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési bizonyítvány és CEC/CEU kreditek.

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.