Oldal kiválasztása

TRX ESSENTIALS OF RESISTANCE BAND TRAINING

£50.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Fedezd fel az erősítő gumiköteles edzésben rejlő lehetőségeket az edzés minden fázisában. Ez az innovatív kurzus hatékony ellenállásos erősítő gyakorlatok arzenálját tanítja meg az edzés bemelegítő, teljesítményfokozó- és levezető fázisában. Tanuld meg, hogyan kell megfelelően rögzíteni és használni az erősítő bandeket, létrehozni a megfelelő ellenállást a maximális eredmény elérése érdekében, és megtapasztalni az egész testet érintő, kihívást jelentő gyakorlatok széles skáláját.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, tanfolyami kézikönyv és interaktív elemek
  • 3 óra digitális oktatás, amelyet Zack Van Wagoner tanít

MIT VÁRHATSZ:

Ez az interaktív kurzus úgy lett megtervezve, hogy gyakorlati ismeretet szerezz a gumiköteles ellenállásos eszközök funkcionalitásáról a velük végezhető gyakorlatok helyes végrehajtásáról, mindezek mellé hasznos gyakorlatgyűjteményt is adva.

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazni tudd e kurzus anyagait, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed, gumiköteled és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési bizonyítvány és CEC/CEU kreditek.

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.