Oldal kiválasztása

TRX FOR RUNNING

£36.00

Online workshop angol nyelven

Az angol nyelvű online workshop elkezdéséhez a TRX EU oldalán kell majd regisztrálnod és ott tudsz majd bankkártyával fizetni is a képzésért.

Akár gyakorlott futó vagy, akár csak most kezdesz – az ebben a workshopban található koncepció, ötletek és gyakorlatok jobb futóvá tesznek. A tudományból és az edzői gyakorlatból szerzett ismereteink alapján ez a workshop lehetővé teszi számodra, hogy gyakorlatias megközelítést alkalmazz a futásra való felkészüléshez, a mobilizációhoz és az erősítő edzéshez, amely nemcsak a futásodat, de az általános állóképességedet is javítja.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS:

  • Digitális videók, kurzus kézikönyv és interaktív elemek,
  • 1-2 óra digitális oktatás Doug Li tanításával
  • CEC/CEU/CPD kreditek – ACE (0,2), NASM (0,1), AFAA (1,0)
  • INGYENES 30 napos próbaidőszak a TRX CORE-hoz, beleértve a prémium tartalmakat, világszínvonalú funkcionális edzéseket, üzleti eszközöket, digitális CEC-ket és még sok mást

ESZKÖZÖK:

Ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazni tudd e kurzus anyagait, javasoljuk, hogy legyen TRX Suspension Trainer-ed, TRX Rocker-ed, Kettlebelled és TRX Rip Trainer-ed és eszközöd a kurzus anyagaihoz való hozzáféréshez (ajánlott számítógép vagy tablet).

KURZUSANYAGOK:

A résztvevők részére kiállított teljesítési bizonyítvány és CEC/CEU kreditek.

KURZUS MEGJEGYZÉSEK:

A digitális kurzusletöltés ára nem visszatéríthető. Az összes regisztrálónak sikeresen le kell zárnia a kurzust a teljesítési tanúsítvány és a továbbképzési kreditek megszerzéséhez.